Вероятно по-голямата част от тенисистите поставят спечелените си трофеи в

...
Вероятно по-голямата част от тенисистите поставят спечелените си трофеи в
Коментари Харесай

Използвам я, когато купя цветя на жена си: Медведев с интересна история за своя купа

Вероятно по-голямата част от тенисистите слагат извоюваните си титли в особено построени витрини за тази цел или пък на видно място в стаята. Не подобен обаче е казусът с Даниил Медведев, който през вчерашния ден разкри необикновеното приложение, което е намерил на трофея си от Мастърс шампионата в Синсинати.

Вчера руснакът завоюва своята 18-а АТР купа на конкуренцията в Дубай, надделявайки във финалния конфликт над своя съотечественик и добър другар Андрей Рубльов. Любопитен факт е, че всеки един от тези титли е извоюван в друг град, което може да ни даде визия какъв брой разнообразна в действителност е сбирката от награди на някогашния номер едно.

Поради тази причина на конференцията си след триумфа през вчерашния ден Медведев бе помолен от публицистите да уточни кой е обичаният му трофей всред всички, а последвалият отговор не бе лишен от присъщото за московчанина възприятие за комизъм:

" Трудно е да се каже, защото ги обичам всичките. Със сигурност би трябвало да избера купата от US Open просто тъй като е от Голям шлем, а не поради метода, по който наподобява самата купа. Много ми е мъчно да избера. Колекцията ми стои до тв приемника и са подредени по този начин, че мога да ги виждам всичките. Може би бих показал трофея от Синсинати за най-любимия ми, защото го използваме като ваза, в която да държим цветята, когато подаря букет на брачната половинка ми. Да, това е забавна история ", описа международният №7.

Medvedev has the most eclectic collection of trophies ever
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР