Вероятно няма момиче, което да не се е замисляло поне

...
Вероятно няма момиче, което да не се е замисляло поне
Коментари Харесай

Бюти тренд: скандинавското русо отново е на мода

Вероятно няма момиче, което да не се е замисляло най-малко един път дали да не мине в тима на русокоските, а фризьорите постоянно одобряват предизвикването даже от най-тъмната коса да създадат светлоруса. Колкото и това да бъде за сметка на здравината на косата, думите „ хубостта изисква жертви “ постоянно излизат на повърхността, с цел да оправдаят следващия ни опит за смяна. Този път имаме още една причина, тъй като трендът Blond Attack още веднъж господства в цветовете на колористите. И колкото по-русо, толкоз по-добре. Така че се оглеждаме в, освен с цел да „ вземем “ облеклата им, само че и да открием оня колорит на русото, който би ни подхождал най-вече. Дори топмоделите Карли Клос, Кара Делевин и Саша Лус изсветлиха до прекаленост косите си, а и редица други знаменитости  като Рита Ора, Дженифър Хъдсън и Кристен Стюарт нееднократно са минавали през красивите скандинавски нюанси.
               
on Apr 9, 2019 at 10:12am PDT

Всяка от вас, която най-малко един път е имала опит с този цвят, знае какъв брой труднопостижим е той, даже и в случай че естествената коса е светла. Казвам го и аз с опита си на момиче, което към този момент години не може да преодолее любовта си към бялото русо. Затова незабавно ви издавам, че пътят за постигането му постоянно минава през обезцветителя, т.нар. блондор. След него е задоволително косата да се матира (тук към този момент могат да бъдат по-студени или по-топли), с цел да се избегне неприятният жълт отенък, който се получава. Тъй като резултатът от матирането пада след няколко измивания, разновидността е да отидете на коафьор единствено за матиране или да си вземете специфичен шампоан, с който можете да вършиме това вкъщи, до момента в който пристигна ред за идващото боядисване. Да, за жалост, в случай че желаете да сте русокоски, ще би трябвало всеки месец да посещавате фризьора си!

И няма да ви неистина, в случай че ви споделя, че косата става по-суха, по-склонна към начупване и с по-малко искра, без значение какъв брой грижи полагате за нея. Това обаче до момента не ме е отказало да не преставам да се подлагам на това нападателно боядисване, още повече когато наближава лятото, а русите нюанси толкоз красиво блестят под яркото. Затова напълно скоро ще опитам и новата серия на Kerastase – Blond Absolu, която е основана тъкмо за русите изтощени коси.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР