Верните почитателки на Йонислав Йотов-Тото ще останат силно разочаровани след

...
Верните почитателки на Йонислав Йотов-Тото ще останат силно разочаровани след
Коментари Харесай

Тото и Кристин ТАЙНО сгодени!

Верните почитателки на Йонислав Йотов-Тото ще останат мощно разочаровани след новината на „ Галерия “, че рапърът и приятелката му Кристин Петринска към този момент са сгодени.

Изпълнителят от „ СкандаУ “ й е предложил преди няколко месеца - малко откакто танцьорката му съобщила, че ще става баща. Двамата обаче решили да разкриват колкото се може по-малко детайлности от персоналния си живот и пазят в загадка както годежа, по този начин и бременността на Кристин.

Планирали сватбата да е най-малко след година, защото Петринска не желала да е бременна младоженка. Бъдещите родилите решили, че би било прелестно бъдещият им правоприемник да участва на огромното събитие и по тази причина отсрочили датата.

Половинката на Тото обаче все по-трудно съумява да прикрие коремчето си. По информация на „ Галерия “ годеницата му скоро ще влезе в 6-ия месец и новината неизбежно ще се разчуе.

Тези дни Тото взе участие в предаването на Сантра „ Closeup “, където за малко се появи и Кристин. Макар че беше облечена в необятна тениска, по-наблюдателните видяха наедрялото коремче.

„ Да, доста желая да се оженя “, призна в изявлението рапърът, което още един път удостоверява слуховете за годеж. Нито Тото, нито Кристин е по обилните сватби и упованията са по-скоро събиране на плажа с другари в стеснен кръг.

Двамата са дружно относително неотдавна – по-малко от година. Припомняме, че първа „ Галерия “ разкри за бременността на Петринска, още преди месец. Преди Кристин рапърът имаше дълга връзка с Яна Червенкова,  по-известна като Кака Яна.

След серия от изневери от негова страна Яна го напусна. Именно на нея е отдаден касовият шлагер „ Чужди усмивки “. Текста към парчето Тото написва за 1 час – малко откакто някогашната му си събрала багажа и си тръгнала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР