Велосипедистът е потрошен целия - двата крака и таза. Линейката

...
Велосипедистът е потрошен целия - двата крака и таза. Линейката
Коментари Харесай

Пострадалият възрастен колоездач в Кършияка е с два счупени крака и таз

" Велосипедистът е потрошен целия - двата крайници и таза. Линейката го откара. Той е глухоням, само че имаше човек, който го разбираше и съумя да изясни ", описа свидетел пред кореспондент на TrafficNews . Пострадалият е възрастен човек и живее в " Гиганта ", описаха още хората.
Прочетете още
" В тази обстановка той се е стреснал и е объркал педалите - газта със спирачката! Не е пил! ", обясниха близки на водача след диалог с него.

" Не помня какво стана. Аз съм добре физически. Пожелавам на велосипедиста да се оправи и да е двойно по-здрав ", показа водачът незабавно след случая.

Пробите за алкохол и опиати и на двамата са негативни.

Сблъсъкът като по знамение се размина с доста по-сериозен случай. От разказите на очевидци стана ясно, че тъкмо преди да профучи колата са минавали две майки с деца, напът за детската площадка. По същото време на кафенето е имало няколко индивида, които също са се разминали на косъм.

Както TrafficNews писа колата се е движила доста бързо и водачът е желал да завие, само че не е съумял. В разследване на поднасянето, автомобилът е блъснал колоездач и се е спрял на метри от кафене. На място незабавно дойдоха полиция и кола за спешна помощ, с цел да се откри положението на колоездача и водача.

По думите на очевидци автомобилът се е движил най-малко с 60-70 км./ч.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР