Великотърновската фирма предлага хардуер и методика за обучениеТинузавър помага на

...
Великотърновската фирма предлага хардуер и методика за обучениеТинузавър помага на
Коментари Харесай

Стартъпът Тинузавър прави устойчив социален бизнес

Великотърновската компания предлага хардуер и методика за образование

Тинузавър оказва помощ на децата да навлязат в света на технологиите
(снимка: Тинузавър)

Тинузавър означи края на втората си финансова година като стартъп с облага и в договаряния с нови вложители. Великотърновската компания, която предлага хардуер и методика за образование по математика, физика и програмиране, усъвършенства своите позиции на българския и интернационален пазар, след два сполучливи тура на финансиране.

Тинузавър започва като бизнес план през 2018 година и сега е в развой на привличане и договаряния с евентуални вложители. Фирмата влезе в 2020 година със предпазена комерсиална марка „ Тинузавър ”, с награди от „ Rinker Youth Challenge ” на Фондация BCause и Фондация Citi и като финалист в състезанието за обществено предприемачество „ Промяната ”.

Екипът на платформата показа България на интернационалното ревю за технологии в образованието „ Bett Show 2020 ”, където притегли интереса на колежи и учебни заведения от Англия, Нигерия, Южна Африка и други страни.

„ Тинузавър има няколко сполучливи акции за набиране на средства посредством фъндрайзинг акции и работи сполучливо с бизнес ангели. Посветени сме на задачата да създадем техническото обучение налично и поддържаме дейна мрежа от партньорства ”, съобщи Невен Боянов, съосновател на плана.

„ Посветени сме на задачата да създадем техническото обучение налично ”, споделя Невен Боянов
(снимка: Тинузавър)

„ Превръщаме се в резистентен обществен бизнес, който има потвърден модел. Отнасяме се към вложенията с отговорност и търсим нови благоприятни условия за „ win-win ” комбинации – възвръщане на вложените капитали със мощен обществен резултат. Фактът, че приключваме финансовата 2019 година на облага, значи, че сме на прав път ”, добави Боянов.

През актуалната година Тинузавър възнамерява да продължи интернационалното си разгръщане и да разшири мрежата си от сътрудници в България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР