Велико Търново. Кметът на Габрово Таня Христова бе избрана за

...
Велико Търново. Кметът на Габрово Таня Христова бе избрана за
Коментари Харесай

Велико Търново: Кметът на Габрово Таня Христова бе избрана за зам.-председател на Регионалния съвет за развитие на Северен централен регион

Велико Търново. Кметът на Габрово Таня Христова бе определена за зам.-председател на Регионалния съвет за развиване на Северен централен район. Изборът бе изработен по време на днешното съвещание на Регионалния съвет, свикано и намерено от ръководителя – регионалния шеф на Велико Търново проф. Любомира Попова, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Номинацията бе направена от регионалния шеф на област Габрово Невена Петкова. „ Председателството на Регионалния съвет за развиване на Северен централен район е на ротационен принцип и от 1 януари се поема от област Габрово. Така че за мен това е най-логичното предложение “, уточни проф. Любомира Попова. Мандатът на новия зам.-председател ще е от 1 януари до 30 юни 2018 година.
На съвещанието, провело се през днешния ден, участваха общо 23 членове. Те одобриха Годишна индикативна стратегия за активността на Регионалния съвет за развиване в Северен централен регион за 2018 година. Бе показана и настояща информация за напредъка по осъществяването на интервенциите по оперативните стратегии, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз на територията на Северен централен регион.
Преди началото на съвещанието членовете на Регионалния съвет за развиване на Северен централен район бяха поздравени от дребните коледари от Целодневна детска градина „ Слънце “. Момченцата назоваха за здраве и изобилие, а момиченцата, облечени като ангелчета, извършиха хубав танц, с който разчувстваха присъстващите.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР