Вече няма да имате нужда от допълнителен софтуер, за да

...
Вече няма да имате нужда от допълнителен софтуер, за да
Коментари Харесай

Google Assistant вече разпознава песни



Вече няма да имате потребност от спомагателен програмен продукт, с цел да разберете кое е това парче, загнездило се в главата ви. Гугъл най-накрая даде на своя Assistant опцията да се съревновава с Shazam в разпознаването на аудио. Следващия път, когато чуете приятна ария, можете просто да попитате " What " s this song? ". Assistant ще отговори с име на изпълнителя и песента, дата на дебют и линкове към Search, YouTube и Play, с цел да ви улесни, в случай че желаете да си свалите парчето или да го чуете още веднъж.

Assistant също ще включи опцията " What " s this song " във вероятните варианти за гласови запитвания, които се извеждат към потребителите, в случай че имате задействани гласови команди като желан метод за търсене. Гугъл дебютира с сходна функционалност в Pixel 2 телефоните си, които търсят песни в база от 10 000 известни записа. При Pixel устройствата това става локално, само че за всички останали, които ще употребяват Assistant, би трябвало и интернет съгласуваност.

В момента новата функционалност е налична единствено в Съединени американски щати, само че се чака последователно тя да се появи и в останалата част на света. В България Assistant дава отговор " Все още не мога да разпознавам песни " на горния въпрос.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР