Вече няколко месеца слушам нападки към г-н Кирил Петков -

...
Вече няколко месеца слушам нападки към г-н Кирил Петков -
Коментари Харесай

Хит в социалните мрежи: Депутатка на Кирил Петков пламенно го възвеличава от трибуната на парламента

Вече няколко месеца чувам нападки към господин Кирил Петков - за мен просто Киро. Фалшивите вести и операцията са грозното лице на едно отминало време и за които гласоподавателите споделиха „ Стига! “. Това съобщи от парламентарната естрада Деница Симеонова от, репликирайки сътрудника си от ГЕРБ Радомир Чолаков. Речта й беше произнесена преди гласуването на.

" 12 години във властта и тоталната липса на връзка с действителността ви вършат слепи за капацитета на нашето общество. В това общество Кирил е един от многото. За вас може би хора като Кирил Петков са хора, появили се изведнъж. Кирил е един от тези млади и образовани хора, на които вие не обръщахте внимание. Той е сбъдналата се фантазия на хиляди българи. Хората като нас и като Кирил, не желаеме да сме прислужници на корупционни схеми.Сега на сцената излизаме новите, младите, децата на смяната. Родени през 80-те и 90-те години - ние нямаме нищо общо с демоните на предишното и да, ние сме хората, които ще създадем България татковина преди всичко ”, акцентира тя ".
Ще вървя по земята и постоянно ще ме виждате по тротоарите на София, даде обещание Кирил Петков
Оттук пешком до Министерски съвет. Ще ме виждате постоянно по тротоарите. Искам да чувствам действителните проблеми. Ще вървя по земята и ще приказвам с...

На няколко пъти по време на изявлението й се наложи ръководителят на Народното събрание да се намеси и да успокои  залата, тъй като депутатите се забавляваха от думите на младата си колежка.

Деница Симеонова  е част от първичния екип от 7 души във групировка " Продължаваме промяната " на някогашните служебни министри Асен Василев и Кирил Петков. Тя е обществен бизнесмен и е някогашен изпълнителен шеф на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE). Неправителствената организация свързва млади бизнесмени с водачи в българската и задграничната бизнес среда.


Симеонова (на фотографията е по средата сред Асен Василев и Кирил Петков) има магистратура по Електронно ръководство (на британски език) и е бакалавър по Индустриално инженерство (на британски език) в Технически университет - София. По време на висшето си обучение прекарва Еразъм учебен срок в Universidade de Aveiro, Португалия, и Еразъм процедура в GfK NOP, Лондон, Англия. Завършила е и Лятна предприемаческа стратегия (SEP) в лицей №1 по предприемачество в света, съгласно U.S. NewsWorld Report - Babson College, Съединени американски щати.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР