Обнадежден съм, защото виждам много хора, които искат промяна. Обяснявам

...
Обнадежден съм, защото виждам много хора, които искат промяна. Обяснявам
Коментари Харесай

Волгин обещава предизборно референдум за НАТО, ако "Възраждане" спечели изборите

Обнадежден съм, тъй като виждам доста хора, които желаят смяна. Обяснявам си го по този начин - неналичието на суверенитет е най-големият проблем както в България, по този начин и в Европа. Когато попаднат във властта, някои хора се държат като колониални админи. Ако спечелим изборите, ще желаеме референдум за участието ни в НАТО. Това сподели в студиото на " На фокус " претендентът за евродепутат от " Възраждане " Петър Волгин.

" Ние сме тотално лишени от суверенитет. Вторият проблем е, че същото важи и за Европейски Съюз и водачите му. Това би трябвало да е мощна и самостоятелна конструкция, само че е в същото състояние като нас. У нас от дълги години върви негативна селекция - послушните, неинтелигентни и услужливи влизат във властта. Не би трябвало менталността ни да е васална - да се радваме, че господарят ни е погалил по главата. Властта смачка референдума за опазване на българския лев, тъй като щяха да го изгубят ", счита той.

По думите му единствена " Възраждане " се осмелява да се опълчи на статуквото - у нас и в чужбина. " Искаме референдум, на който българите да кажат дали избират да бъдат в НАТО. Откакто сме във военния алианс армията ни е недоокомплектована и по-слаба отпреди 20 години. А пък Европейски Съюз, в случай че продължава по този начин, самичък ще се разпадне ", уточни Волгин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР