Вече има затворена аптека в столицата заради проверките на МВР

...
Вече има затворена аптека в столицата заради проверките на МВР
Коментари Харесай

Затвориха аптека в столицата заради продажба на лекарства без рецепта

Вече има затворена аптека в столицата поради инспекциите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата дали в аптеките се продават медикаменти без рецепта.

Проверките на Министерство на вътрешните работи по аптеките са принуда по отношение на сътрудниците ми, които са подготвени да затворят, сподели пред " Хоризонт " ръководителят на Асоциацията на аптекарите в България Николай Костов.

Няма по какъв начин пациентите да имат постоянно рецепта, тъй като достъпът до персоналните лекари сега е усложнен, разяснява още той:

" Точно в този миг, когато всички са безпределно натоварени, изнервени, изморени, единствено инспекции ни липсваха. И някои от сътрудниците желаят да затварят аптеки, други желаят да стачкуват, тъй като усещат, че това е незаслужено. Как сега нашите пациенти да имат предписания, когато не могат да вървят при лекари? Тези инспекции целят да накарат фармацевтите да не ви дават медикаменти, от които имате потребност, които сте пили цялостен живот надали не. Защото никой не си купува лекарство за кръвно, тъй като ей по този начин му е хрумнало ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР