Вече е факт - Twitter e собственост на Илон Мъск.

...
Вече е факт - Twitter e собственост на Илон Мъск.
Коментари Харесай

Илон Мъск срещу Краля на ужаса

Вече е реалност - Twitter e благосъстоятелност на Илон Мъск. Той пък не се забави и минута и стартира с огромните промени с самоувереност, както и сме привикнали от него. Освен че към този момент е основен изпълнителен шеф на обществената мрежа, той обмисля и други новости.
 Илон Мъск, Twitter и новината, че милиардерът към този момент публично е новият притежател на обществената мрежа
Как завърши сагата на Илон Мъск с Twitter

“Птицата е освободена ”

Милиардерът, който към този момент е началник на три огромни компании - Tesla, SpaceX и Twitter, счита да постави месечна такса на верифицираните профили. Става дума за формалните профилите на известни персони или компании, които са маркирани със характерния наследник знак Twitter Blue.

Според информацията на The Verge, профилите с Twitter Blue ще би трябвало да заплащат по 19.99 $ на месец, в случай че желаят да го запазят. В противоположен случай ще станат като всеки различен неверифициран профил в мрежата.

$20 a month to keep my blue check? Fuck that, they should pay me. If that gets instituted, I’m gone like Enron.
— Stephen King (@StephenKing)
Точно на тази смяна реагира Стивън Кинг. " 20 $ на месец за една синя отметка? Майната ви, вие би трябвало да ми плащате. Ако това е истина, се махам ", написа създателят на " То ". Разбира се, отговорът на Мъск не закъсня.

We need to pay the bills somehow! Twitter cannot rely entirely on advertisers. How about $8?
— Elon Musk (@elonmusk)
" Все някак би трябвало да си плащаме сметките. Twitter не може да разчита единствено на рекламодатели. А какво ще кажеш за 8 $ на месец? ", написа той в пряк отговор към Кинг. Кралят на ужаса обаче не го удостои с отговор.
 Мъск на Хелуин празненството на Хайди Клум

Мъск на Хелуин празненството на Хайди Клум

Месечната такса е единствено една от грандиозните промени в обществената мрежа, планувани от новия й притежател. Хоумпейджът на Twitter към този момент е изменен, огромна част от шефове на мрежата бяха уволнени още в първия работен ден на Мъск в нея, чака се и ощо 25 % от чиновниците да бъдат съкратени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР