Вдовицата, която вдъхнови основния персонаж в серила на HBO “Чернобил“,

...
Вдовицата, която вдъхнови основния персонаж в серила на HBO “Чернобил“,
Коментари Харесай

Разтърсващо интервю с вдовицата на пожарникаря Игнатенко от "Чернобил"

Вдовицата, която въодушеви главния персонаж в серила на HBO “Чернобил “, Людмила Игнатенко, приказва за пръв път след излизането на поредицата. В изявление за BBC през сълзи тя разкри, че Василий й поднесъл цветя от болничното легло преди да почине от лъчева болест, написа Дарик.
Из под възглавницата си Василий Игнатенко вади букет карамфили за брачната половинка си. По това време тя е бременна с първото си дете. Пожарникарят Игнатекнко умира две седмици след повредата в атомната централа.


Съпругът на Людмила Василий Игнатенко е един от починалите пожарникари при нуклеарната злополука в Чернобил.

„ Той се изправи от леглото и извади три карамфила отдолу под възглавницата си. Това бяха последните цветя, които ми даде “, спомня си Людмила. „ Ще помня до края на живота си, по какъв начин стояхме на прозореца на болничното заведение дружно. Не знаехме, че това ще е последният ни сантиментален миг “, сподели още тя.


Людмила Игнатенко сподели пред Би Би Си, че получила позвъняване от някой в ​​Москва, който й споделил за фотосите, само че си помислила, че това е машинация

Людмила признава още, че след излъчването на „ Чернобил “ е била преследвана от медиите. Обвинявали са я, че е умъртвила бебето си, като е останала в болничното заведение до брачна половинка си.

Игнатенко обаче е безапелационна, че не е давала единодушието си персоналната й история да се появи в сериите на HBO, само че пък признава, че са й предложили пари.


Людмила и Василий Игнатенко били щастливо женени, до момента в който случаят в Чернобил не ги разделил

„ Компанията постъпи доста неприятно, като не се срещна с мен персонално. Получих телефонно позвъняване от Москва. Казаха ми, че снимат в Латвия и Киев и че са се опитвали да се свържат с мен, само че не са съумели. Казаха още, че желаят да ми платят 3 000 $, а когато попитах за какво желаят да ми дадат тези пари, споделиха „ Просто тъй като съществуваш “. Отговорих, че никой не дава пари за нищо. Реших, че е машинация “, разкри още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР