Вчера първи научихте от репортер на агенция BulNews за жестокото

...
Вчера първи научихте от репортер на агенция BulNews за жестокото
Коментари Харесай

МВР съобщи подробности за жестокото убийство във Враняк

Вчера първи научихте от кореспондент на организация BulNews за жестокото ликвидиране на възрастен човек от врачанското село Враняк, а през днешния ден полицията излезе и с детайлности за случилото се.

Кървави празници! Жестоко ликвидиране потресе врачанско село /снимки/

Бруталното закононарушение е осъществено към 15 часа следобед, когато 39-годишният Николай Ц.Д. е влезнал в дома на 82-годишният локален гражданин Димитър Беров. Върастният мъж е бил брутално погубен пред очите на брачната половинка си посредством злокобни удари в региона на главата и тялото му с секира.
Николай е от Бяла Слатина, само че преди години се преместил в селото дружно с жена си. Той е с престъпно досие и неотдавна излязъл от пандиза, като е осъждан неведнъж за обир и обири.
Поради същата причина отишъл и през вчерашния ден в дома на жертвата, като преди този момент младият мъж се почерпил солидно с алкохол. В последна сметка двамата с Димитър се скарали и килърът сграбчил секира и разцепил главата на дядото. Впоследствие нанесъл и удари с ръце в главата и тялото на брачната половинка на убития - 83-годишната баба Елена, с което я принудил да му даде сумата от 1000 лв..
Възрастната жена е неработоспособен, с два отрязани крайници и била в потрес от претърпяното, заради което е откарана в болница.
Трупът на убития също е превозен до болничното заведение във Враца, като е осъществена към този момент и аутопсия.
Криминалистите са намерили и иззели следи, които ще послужат като в допълнение доказателство по време на делото против рецидивиста.
Убиецът е арестуван същия ден, само че към момента вървят процесуално-следствени дейности. Започнато е досъдебно произвеждане.
Жителите на Враняк са ужасени от нещастието, която се е разиграла в селото им. Те споделят, че жертвата е бил почитан човек и се е употребил с положително име.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР