Полицията и прокуратурата в Пловдив дават подробности за тежката катастрофа,

...
Полицията и прокуратурата в Пловдив дават подробности за тежката катастрофа,
Коментари Харесай

Полицията с подробности за тежката катастрофа в Пловдив: Шофьорът е имал 16 нарушения

Полицията и прокуратурата в Пловдив дават детайлности за тежката злополука, която аргументи гибелта на двама младежи в Пловдив.

При случая други двама младежи пострадаха тежко и са в болница с заплаха за живота. Пострадал е и пожарникар, който се е притекъл на помощ след произшествието.

Загиналият водач от тежката злополука в Пловдив е с регистрирани 16 нарушавания на пътя за три години стаж над кормилото. За момента водещата версия за нещастието е превишена скорост.

Скоростта, с която се е движел не е открита, защото следва автотехническа експертиза, сподели наблюдаващият прокурор по делото Борис Михов.

" Самото ПТП е настъпило към 3:20 през нощта, тогава придвижването в Пловдив е едва. Малко преди ПТП-то е валял много изобилен дъжд и самият факт, че лидерът се е движел с несъобразена скорост е довел до трагичния случай ", сподели Красимир Нешев, шеф на пътната полиция в града.

Нарушенията му са най-вече за превишена скорост и едно - за шофиране без защитен колан. Досега лидерът не е залавян да кара след приложимост на алкохол или опиати.

Автомобилът е регистриран на името на софийска компания. Майката на починалия юноша е чиновник на " Пътна полиция ", потвърдиха от КАТ.

При случая други двама младежи също пострадаха тежко и са в болница с заплаха за живота. Пострадал е и пожарникар, който се е притекъл на помощ след произшествието. Огнеборецът е с тежки фрактури, само че без заплаха за живота.

" Първоначално са изпратени три екипа на пожарната, след това още един за почистване на пътното платно. Колегите се насочват към най-тежката част на произшествието. Дървото, в което се е блъснала колата, е било отвесно, както и автомобилът. При започване на укрепителните дейности дървото се изкоренява случайно и сътрудника остава затиснат под него ", сподели старши комисар Васил Димов от пожарната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР