Вчера около 09:30 часа, на АМ «Хемус», в района на

...
Вчера около 09:30 часа, на АМ «Хемус», в района на
Коментари Харесай

На магистралата край Провадия: Мерцедес се завъртя на мократа настилка и блъсна Хонда

Вчера към 09:30 часа, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Провадия, лидерът на  «Мерцедес» В.Б. (26 г.) от гр. Стрелча, заради придвижване с несъобразена с мократа пътна настилка скорост, губи надзор, завърта се и блъска лек автомобил «Хонда».  Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Вследствие на случая 23-годишна жена, пътуваща във втория автомобил е получила травма на глава, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

От полицията оповестиха също, че още веднъж през вчерашния ден, около 17:25 часа, на кръстовището на ул. «Царевец» и бул. «Осми Приморски полк» във Варна, лидерът на  «Опел» Т.Й. (38 г.) от Варна, по време на придвижване, минава на забранен сигнал на светофарната уредба и блъска  «БМВ», движещо  се там. Вследствие на случая 23-годишен мъж, пътуващ в първия автомобил е получил травма на стомах, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР