Вчера министър-председателят Николай Денков участва в пленарния дебат Това е

...
Вчера министър-председателят Николай Денков участва в пленарния дебат Това е
Коментари Харесай

Костадинов: Речта на Денков пред Европарламента е срам, тюрлюгювеч. Пренаписа историята

Вчера министър-председателят Николай Денков взе участие в пленарния спор „ Това е Европа “ на Европейския парламент (ЕП) в Страсбург – изводът от неговото присъединяване с една дума е „ позор “, съобщи в декларация от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Срам, тъй като българският министър-председател приказва пред празна зала в Екологичен потенциал, изясни Костадинов. По думите му надали нашата страна е получавала по-голямо символно оскърбление през последните няколко години от това, което получи в този момент с изказването. Срамно, тъй като неговата тирада преливаше от кухи, пропагандни клишета, типичен опорки за Русия, Съюз на съветските социалистически републики, съобщи Костадинов, който разяснява в детайли изявлението на премиера.
Денков държа слово, в което приканва страната ни да бъде час по-скоро присъединена към Шенген, тъй като, съгласно него, по този начин сме щели да бъдем предпазени от хибридните съветски офанзиви, сподели водачът на „ Възраждане “.
Празните столове в залата очевидно са оценката, която в Брюксел се дава на българския министър-председател и неговото държавно управление, се споделя в декларацията.
Според Костадин Костадинов в речта си Денков си е разрешил да пренапише и българската история. От политическия „ тюрлюгювеч “, в който пътьом бяха употребявани цитати на Чърчил, Денков направи извода, че, като пазиме Украйна, пазиме Европа, означи водачът на „ Възраждане “.
Накрая, неизвестно на кого, Денков благодари за поддръжката за приемането ни в Шенген и еврозоната, уточни още Костадинов.
Докато „ сходни лица ръководят страната ни, пред България няма безусловно никакви положителни вероятности за развиване, в никакъв случай няма да можем да бъдем пълновръстен член на фамилията на европейските нации – нашата страна ще бъде възприемана като втора, трета категория освен в Европейски Съюз, само че и на картата на света “, приключи декларацията на „ Възраждане “, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР