Вчера Бойко Борисов доказа, че никога не е скучен. Издигането

...
Вчера Бойко Борисов доказа, че никога не е скучен. Издигането
Коментари Харесай

Доц. Лозанов: Тези избори са от типа Боговете са полудели

Вчера Бойко Борисов потвърди, че в никакъв случай не е отегчителен. Издигането на Антон Хекимян за кандидат-кмет на София е капан за ПП-ДБ. Той напрактика с тази кандидатура им подари кметството, само че за сметка на Общинския съвет. А кметът е постоянно пленник на Общинския съвет.

Това разяснява пред Нова тв  Пепи Димитрова.

Медийната тематика в кметските избори е малко непотребна, съгласно мен. Те задачите избори, които предстоят в този момент са от вида " Боговете са полудели ". Никой не е на мястото си в тая картина. Десните извадиха човек, който беше в спор с техния електорат. После след дълго очакване Борисов извади човек от напълно различен репертоар. Българска социалистическа партия пък изкарват един синдикален водач и го местят на политическия терен. Дори Възраждане са доста тихи и не виждаме присъщата им реторика и експанзия. Има Такъв Народ пък извади един от сценаристите си. Така че политическата картина е доста разбъркана. Сблъсъкът, който следва, в действителност няма да се състои. Аз не виждам политическата драматургия, разяснява доцент Георги Лозанов. 



Социология досега няма за втори тур, тъй като не беше прочут претендентът на ГЕРБ. Но изхождайки от резултата пред април, можем да предположим, че хората, които ще отидат на балотаж, ще са тези, които излизат от най-големите партии. Не би трябвало да се подценява мажоритарния темперамент, само че и партийната поддръжка, посочи Димитър Ганев.



Антон Хекимян занапред ще демонстрира спасабности. Не мисля, че един публицист с дълъг стаж в политическите тематики е по-лош кадидат за кмет от един управител на IT компания. Той в този момент ще стартира да приказва. Няма да се изненадам, в случай че този човек има гений за политик, дано изчакаме и дано не го отписваме, посочи Първан Симеонов.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР