Вчера агенция BulNews.bg първа съобщи, че от сградата на РПУ

...
Вчера агенция BulNews.bg първа съобщи, че от сградата на РПУ
Коментари Харесай

Сълза и смях! „Конкурент“ обяви, че в сградата на РПУ Враца няма арест, падението е тотално /доказателства/

Вчера организация BulNews.bg първа заяви, че от постройката на РПУ Враца е избягал задържан. Информационната бомба по този начин зашемети екипа на врачанския вестник „ Конкурент “, че те пуснаха материал, който евентуално ще влезе в учебниците по какъв начин не се прави публицистика.
В 15.44 ч. топ новината на BulNews.bg гръмна и беше нужен близо час подчинените на към момента основния редактор Георги Александров-Гошо Синдика да реагират. Очевидно горещата информация е заварила сътрудниците от „ Конкурент “ по бели гащи, защото това, което последва е толкоз трагично, че чак е смешно.
Час откакто тиражирахме скандалната вест, от уеб страницата на вестника въпреки всичко пуснаха материал, който е позор за районната публицистика. В него Гошо Синдика напълно съществено е написал, че оповестената от нашата медия вест е слух и че в районното на Враца няма арест. Ако това е правилно, ще се окаже, че РПУ-то в регионалния град е единственото в света, в което няма арест. Естествено, това са цялостни нелепости и издават равнището на публицистиката в „ Конкурент “. Само цялостни шматки, инцидентно попаднали в тази специалност, могат да напишат, че в едно районно няма килии. Любопитното е, откакто всеки ден в същото издание пишат за арестувани от полицията хора, къде мислят, че стоят арестантите - в кабинета на началника, в тоалетната или в банята?!
Но това не е всичко! В опита си да показа настояща информация за избягалия задържан и да опровергае BulNews.bg, Гошо Синдика написа, че той не е избягал, а просто не е изчакал да си вземе документите при освобождението си. Не се смейте, тази малоумщина към момента стои на уеб страницата на „ Конкурент “ и всеки може да я прочете. Представяте ли си какъв брой би трябвало да е ферментирало съзнанието на някой публицист, с цел да напише сходна нелепост?!
Близо 2 часа след разкритието на BulNews.bg за избягал задържан, от Министерство на вътрешните работи бяха принудени публично да признаят този факт. Наглецът Гошо Синдика обаче още веднъж се дъни. Без да му мигне окото, че единствено преди час е опровергал тази вест, той разгласява втора, в която твърди, че полицията е удостоверила новината на „ Конкурент “ за избягал от районното. Това към този момент е долнопробно и не заслужава въобще да бъде наречено публицистика.
Очевидно напрежението е дало своето отражение върху психологичното положение на Гошо Синдика и това проличава в неговата работа. Свръхамбициозният някогашен чиновник на Даниел Бузов поставя неистови старания да се потвърди пред обществото като независим състезател, само че с всеки минал ден се закопава като къртица в полето. Вече ще е знамение, в случай че до няколко седмици Делян Пеевски не изгони от медията си проваления основен редактор.
И защото явно напрежението в „ Конкурент “ е отвратително, екипът на BulNews.bg поздравява сътрудниците си с шлагера на Криско и Слави „ Глей по какъв начин се праи “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР