Вчера — в деня на скъсания менискус — г-жа Десислава

...
Вчера — в деня на скъсания менискус — г-жа Десислава
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Все по-трудно е да видя разликите между г-н Бойко Борисов и Пабло Ескобар

" Вчера — в деня на скъсания менискус — госпожа Десислава Атанасова от " ГЕРБ " сподели, че задачата е Бойко Борисов да бъде потиснат в Народното събрание. Това го споделя жена, която в първите две съвещания на новото Народно заседание вика, тропа, дюдюка, тряска, прекъсва и несъмнено се държи примитивно. Между другото, това е държанието на съвсем цялата парламентарна група на " ГЕРБ-СДС ".
И до момента в който " ГЕРБ-СДС " явно разрушават парламентаризма от вътрешната страна, господин Борисов разрушава държавността. Извинявам се, само че на мен ми е все по-трудно да видя разликите сред господин Бойко Борисов и Пабло Ескобар — и двамата са с едни релативно скъпи пуловерчета, разполагат със подозрителен кеш, нямат никакъв усет, нито пък някакви кой знае какви морални спирачки. И двамата се крият като мишоци и в това време са уверени в безспорната си значимост и значителност ", написа депутатът от Демократична България.
 Броят на оперираните менискуси на Борисов към този момент е еднакъв на броя на убитите му дядовци от комунистите Броят на оперираните менискуси на Борисов към този момент е еднакъв на броя на убитите му дядовци от комунистите
Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън " юрист Николай Хаджигенов пред Българска национална телевизия по отношение на вчер...
" От дейностите и думите както на господин Борисов, по този начин и на парламентарната група на " ГЕРБ-СДС " ми е доста мъчно да допускам, че те не се стремят към безредие. Това е държание на хора, които никакъв проект за никаква резистентност и никакво развиване не ги вълнува, вълнува ги безпорядък, в който в оптималната степен да запазят позициите си.
Поне аз нямам спомен за сходно държание на министър председател в Европа — без значение дали става въпрос за министър председател в оставка, или пък за настоящ министър-председател.
Само ще напомня, че едно време в Колумбия хората също са обичали Пабло Ескобар. Така, както първоначално тук обичаха господин Борисов. През 2009-та в него вяра видяха тези декласирани от финансовата рецесия над един милион и половина българи. И още един паралел — Ескобар също спираше с джипа и почваше да раздава пари на бедните.
Дори не приказваме за проваляне, приказваме за тоталното проваляне на един човек, изгубил всевъзможни ориентири и подготвен да ни завлече със себе си.
 Изписват Бойко Борисов най-рано на следващия ден Изписват Бойко Борисов най-рано на следващия ден
Премиерът в оставка Бойко Борисов може да бъде изписан най-рано на следващия ден. Това разгласи опериралият го доктор Антони Георгиев на брифинг пред бол...
Дълбоко нямам доверие, че някой в Народното събрание желае да унижи Борисов. Много мъчно някой или нещо може да изпревари самоуниженията, които този човек си нанесе в последните дни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР