Манчестър Юнайтед постигна драматична победа с 3:2 в домакинството си

...
Манчестър Юнайтед постигна драматична победа с 3:2 в домакинството си
Коментари Харесай

Юнайтед подряза крилата на свраките, Челси - на чайките

Манчестър Юнайтед реализира трагична победа с 3:2 в семейството си на Нюкасъл в отсрочена среща от 34-ия кръг на Висшата лига, в която головете бяха дело на петима младоци, чиято обща възраст все още на мача бе 103 години.

По този метод „ алените дяволи “ събраха 57 точки и са на 8-ото място във краткотрайното класиране, до момента в който „ свраките “ са седми със същия точков актив мач преди края на сезона.

Коби Мейноу, Амад Диало и Расмус Хьойлунд донесоха трите точки на отбора воден от Ерик Тен Хаг, до момента в който за отбора на Еди Хау се разписаха Антъни Гордън и Люис Хол.

Челси реализира жизненоважна победа с 2:1 в гостуването си на Брайтън в отсрочен мач от 34-ия кръг на Висшата лига и по този начин продължи възходящата линия, поета в последните няколко седмици.
Успехът за „ сините “ на Южния бряг пристигна с голове на Коул Палмър и Кристофър Нкунку, като по този метод отборът на Маурисио Почетино събра 60 точки на 6-ото място във краткотрайното класиране, където хората на Роберто ди Дзерби, за които вкара Дани Уелбек, са 10-и с 48 точки в актива си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР