Възрастна жена е ухапана от куче тази сутрин в района

...
Възрастна жена е ухапана от куче тази сутрин в района
Коментари Харесай

Само за дни! Втора жена е падната и ухапана от куче във Видин

Възрастна жена е ухапана от куче тази заран в региона на детска градина "Незабравка " във Видин. За последните три дни това е втори случай със същото куче, изясни Владо Боянов, брачен партньор на първата потърпевша:
"Тази заран, като заведох детето на детска градина, една жена сподели, че я е ухапало куче... Казват, че кучето е безстопанствено, само че ние сме го видели да стои на автомивката. Жената е на 75 години от село Антимово, отивала е на посетители ", уточни Боянов.
Мъжът подал сигнал на телефон 112, откъдето изпратили кола за спешна помощ. Медицинската сестра на детската градина също оказала първа помощ на потърпевшата. Сигнал бил подаден и в община Видин.
"Обадих се на дежурния в Общината, той сподели, че е изпратил кучкаря... Преди известно време четох във фейсбук, че друга жена също е потърпевша от същото куче... ", сподели още Боянов.
След случая животното е прибрано в Общинския подслон във Видин. Това изясни Стефан Станчев, служащ в намиращата се наоколо автомивка. Той изясни също, че кучето е бездомно, само че той, както и други хора от региона, са му давали храна.
"Не е наше, това е улично куче, то е с марка. Ние сме имали други кучета, това си е улично. Давали сме му храна, само че всеки, който го види, му дава... ", уточни Станчев.
Мъжът се надява животното да бъде осиновено и да получи нужното внимание и грижи. Потърпевшите пък се притесняват, че четириногото още веднъж ще бъде пуснато и може да има нови произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР