Възрастен мъж е настанен в тежко състояние в болница, след

...
Възрастен мъж е настанен в тежко състояние в болница, след
Коментари Харесай

Кървав екшън! Старци се млатиха жестоко заради спор за дърво във Врачанско, единият е в болница

Възрастен мъж е настанен в тежко положение в болница, откакто се сбил със съседа си във врачанското село Рогозен, научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал през вчерашния ден сред двама братовчеди, чиито къщи са в съседство.
Скандалът избухнал поради спор за черница, която се намира сред двата парцела. 78-годишният рогозенчанин Спас Каменов, решил да отреже дървото, което се било разклонило и му пречило. Това вбесило 73-годишният Евгени Горановски, който преди няколко години се прибрал от София в родната си къща. Той издебнал Спас, до момента в който бил на междата с тил към него, доближил се и почнал да го постанова с прът.
При третия удар Спас осъзнал какво става, издърпал кола от ръцете му, а по-късно безусловно помлял Евгени от пердах. Случайни минувачи станали очевидци на случката. Когато видели обезобразения от пердах собствен съселянин незабавно подали сигнал на тел. 112.
73-годишният Евгени бил откаран и настанен в тежко положение в болница в Плевен, а братовчед му Спас бил арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Козлодуй и е формирано е досъдебно произвеждане.
По думите на кмета на селото Иван Бешировски, Спас живее от дълги години в селото и в никакъв случай не е създавал проблеми, а Евгени бил по-малко прочут на локалните, поради дългите години неявяване от селото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР