Възраждане решиха да спретнат повторение на опита си да свалят

...
Възраждане решиха да спретнат повторение на опита си да свалят
Коментари Харесай

Възраждане опита да саботира протеста на Спаси София срещу Фандъкова

" Възраждане " взеха решение да подреден повтаряне на опита си да смъкват украинското знаме от постройката на Столична община по същото време, в което " Спаси София " бяха възнамерявали своя митинг против Йорданка Фандъкова поради опропастения ремонт на жълтите павета.

Костадин Костадинов и група от съпартийците му се появиха на ул. " Московска ", като в редиците им се оказа и досегашният общински консултант от " Атака " Борислав Иванов, сменил принадлежността си в интерес на " Възраждане " тъкмо след изборите.

Иванов е направил несполучлив опит да смъкна украинското знаме, само че е спрян от служители на реда и съветници от ГЕРБ.

Същият спектакъл се разигра и през май 2022 година, когато депутати от групата на Костадинов бяха наели цялостен камион с вишка, с цел да махнат сами флага на Украйна от парадния вход на общината.

Необяснимото въодушевление на " Възраждане " към знамето на " Московска " съответства с вермето, в който симпатизанти на " Спаси София " започваха да се събират на авансово оповестения си митинг против Йорданка Фандъкова поради проваления ремонт на жълтите павета.

" ГЕРБ и новият им съдружен сътрудник Възраждане провеждат контрапротест пред Столична община. Точно в този момент " инцидентно " желаят да смъкват украинското знаме какъв брой обезверен циркаджийски номер. Искат да отклонят вниманието и да спасят Фандъкова от оставка ", пишат от организацията във Фейсбук.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР