Възраждане организира втори национален протест другата сряда, обяви лидерът на

...
Възраждане организира втори национален протест другата сряда, обяви лидерът на
Коментари Харесай

“Възраждане“ организират нов протест срещу зеления сертификат

" Възраждане " провежда втори народен митинг другата сряда, разгласи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание. Костадинов съобщи, че митингът ще се организира от 11.00 ч. пред Министерски съвет. Той прикани всеки, който мисли като " Възраждане " за зеления документ и по други тематики да пристигна на митинга.

" Работната група не доближи до решение за унищожаване на зеления документ, макар предоставените документи, числа, обстоятелства. Смятаме, че нашите доводи и нашите причини бяха задоволително добре стимулирани. От друга страна господства политическо, не експертно мислене. Ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове ", съобщи още Костадин Костадинов.

Той уточни, че митингът няма да е само и единствено за зеления документ, а и за ценовия потрес, както и за обстановката в Украйна.

Костадинов разяснява и вчерашният КСНС. Той попита къде е ролята на България в тази обстановка. " Шест часа коментирахме, че армията е зле и след това какво - една декларация, изпразнена от наличие. Какъв беше смисълът? ", попита още Костадинов. Според него опасност за българската национална сигурност няма, няма да има и война.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР