Възможността за доставка на специализирана медицинска апаратура, в това число

...
Възможността за доставка на специализирана медицинска апаратура, в това число
Коментари Харесай

Румен Радев търси възможност за внос на медицинска апаратура от Израел

Възможността за доставка на профилирана здравна инсталация, включително и респиратори, от Израел за България разиска в телефонен диалог президентът Румен Радев със своя израелски сътрудник президента Реувен Ривлин, оповестиха от пресслужбата на президента.

Според интернационалните ранглисти, Държавата Израел е преди всичко измежду нaй-бeзoпacнитe cтpaни в cвeтa във връзка с ковид предвид на своевременното използване на проби, диагностициране и даване на лекуване. Българският държавен глава означи възходящото произвеждане на висококачествени респиратори в Израел и изрази интереса на страната ни за покупка на такава профилирана здравна инсталация.

Двамата президенти разискаха следствията от разпространяването на ковид, което продължава да се отразява отрицателно на здравето и благосъстоянието на хората в двете страни, и подчертаха нуждата от нараснало съдействие, обмяна на позитивен опит и взаимопомощ. Президентът Радев благодари на своя израелски сътрудник за бързата реакция на посолството на Израел в България, което направи подаяние на медицински консумативи за Столичната община.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР