Възможност тотализаторът да организира повече хазартни игри - в свои,

...
Възможност тотализаторът да организира повече хазартни игри - в свои,
Коментари Харесай

ИТН иска повече хазартни игри за тотализатора

Възможност тотализаторът да провежда повече хазартни игри - в свои, наети пространства, и посредством устройства за самообслужване оферират от " ИТН " в нов законопроект.

" Българският състезателен тотализатор " е с назначен от министърът от Има Такъв Народ Радостин Василев народен представител от партията на Слави Александър Тодоров.

Внесен от Любомир Каримански, Ива Митева и Андрей Михайлов законопроект планува изцяло разширение на обсега на хазартните игри на тотализатора. Тотото ще може да провежда игри със загалани върху инцидентни събития, и такива, свързани с познаване на обстоятелства.

Не е ясно обаче дали останалите партии ще позволен законопроекта на Има Такъв Народ - животът на 47-мото Народно заседание в огромна степен зависи от малко евентуално осъществяване на втори или трети мандат, или решението на президента какъв брой да бави връчванията им. Партиите внасят повече законопроекти, в сравнение с ще има време да се гласоподават, в случай че процедурата преди избори завърши в идващите седмици.

В момента има ограничавания поради предходни промени в Закона за
хазарта, които могат да доведат до внезапно понижаване на пунктовете за залози.

Според Има Такъв Народ измененията няма да усилят административната тежест или разноските на националния тотализатор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР