Бул Строй инвест“ ЕООД, ВИП-2004“ ЕООД и А – Строй“

...
Бул Строй инвест“ ЕООД, ВИП-2004“ ЕООД и А – Строй“
Коментари Харесай

В Благоевград: Три фирми в конкуренция за обществена поръчка за саниране на сградата на IV ОУ „Димчо Дебелянов“ 

„ Бул Строй инвест “ ЕООД, „ ВИП-2004 “ ЕООД и „ А – Строй “ ЕООД са компаниите, подали документи за социална поръчка за oсновен ремонт и въвеждане на ограничения за повишение енергийната успеваемост на постройката на IV ОУ „ Димчо Дебелянов ” в Благоевград. Офертите бяха отворени през днешния ден от конкурсна комисия в Община Благоевград.

Прогнозният период за планиране, офериран от претендентите е 45 дни, а за осъществяване на строително-монтажни работи – 180 календарни дни.

Предстои документите да бъдат прегледани, като при липса на несъответствия, Община Благоевград ще премине към отваряне на ценовите предложения.

С ремонта на IV ОУ „ Димчо Дебелянов “ се чака понижаване на потреблението на сила и съкращаване на енергийните разноски вследствие на повишение на енергийната успеваемост на постройката на учебното заведение, както и удължение на нейния витален цикъл и възстановяване на експлоатационните й характерности. Обновяването на материално-техническата база ще докара до изцяло възстановяване на учебно-възпитателния развой, както и по-добра здравословна и естетическа среда, ще улесни въвеждането на нови способи на образование, които да покачат и задържат интереса на децата и учениците и ще се отрази удобно на мотивацията им за асимилиране на познания и придобиване на умения.

Обновяването на постройката на IV ОУ ще бъде осъществено по изпълняван от Община Благоевград план, финансиран по Механизма за възобновяване и резистентност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР