Във вторник ще се задържи облачно, но валежите ще отслабнат,

...
Във вторник ще се задържи облачно, но валежите ще отслабнат,
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в следващите дни: Излезе прогнозата

Във вторник ще се задържи облачно, само че преваляванията ще отслабнат, в Източна България и крайните южни региони още сутринта, а след обяд - на всички места ще спрат.

С сдържан, в Източна България мощен вятър от север-североизток захлаждането ще продължи и към 14 ч. температурите в по-голямата част от страната ще са сред минус 5° и 0°. В сряда вятърът ще се ориентира от северозапад, ще отслабне още и в доста региони ще стихне.

Облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево. Ще бъде студено, минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, а дневните ще останат към и под нулата. В четвъртък със слаб югозападен вятър за малко релативно ще се затопли, оптималните температури ще са сред 2° и 7°.

Сутринта ще бъде слънчево, а след обяд ще стартира нарастване на облачността, към момента без превалявания. През идващите дни от север ще проникне нова порция леден въздух и температурите още веднъж ще се намалят.

В петък ще доминира облачно време, на обособени места, основно в Северна България ще превали слаб сняг. В събота ще е съвсем без превалявания, облачността ще се раздира, само че ще остане най-вече забележителна. В неделя вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Облачността ще намалее, над по-голямата част от страната до най-вече слънчево. Температурите ще се покачат, повече дневните, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР