Във вторник (22 март) от 22:00 ч., по БНТ 1

...
Във вторник (22 март) от 22:00 ч., по БНТ 1
Коментари Харесай

Започна 3 сезон на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

Във вторник (22 март) от 22:00 ч., по Българска национална телевизия 1 стартира 3 сезон на сериала „ Отдел Фалшива идентичност “ , който ще се излъчва всяка делнична вечер. Петте сезона на френския шпионския сериал, който публичната телевизия ще излъчи е разгласен за лентата с най-големи доходи съгласно френската офис-класация. Сериалът e продуциран от Канал+, по концепция, сюжет и постановка на Ерик Рошан, а в основните функции са Матийо Касовиц, Сара Жиродо, Жан-Пиер Дарусен, Матийо Амалрик. В сериала има съществено българско наличие в лицето на Захари Бахаров, който играе основна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал. Един от операторите на епизодите е Любомир Бахчев.

В основата на сюжета в 3 сезон на „ Отдел Фалшива идентичност “ е задържането на Гийом Дебаи – Малотрю, чиновник на Главна дирекция за външно разузнаване като пленник от „ Ислямска страна “. Преместван от лагер в лагер, малтретиран и отслабен, той е покрай обезсърчение. В Париж, Главна дирекция за външна сигурност, е изправена пред алтернатива: би трябвало ли да употребяват всичките си запаси, с цел да спасят човек, който съобщи службата, страната си и приятелите си, когато стана двоен сътрудник, работещ за Централно разузнавателно управление на САЩ. За да възнамерява интервенция за освобождението му, службата би трябвало да откри директен контакт с „ Ислямска страна “.

В основата на сюжета е френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност и отдел „ Фалшива идентичност “, който е част от разузнаването, занимавайки се с образованието и внедряването на сътрудници под прикритие в чужбина. Отделът създава легендите на сътрудниците до най-малките детайлности.

Гледайте „ Отдел Фалшива идентичност “ всеки работен ден от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР