Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра,

...
Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра,
Коментари Харесай

Мъж опита пътьом да изнасили дете в центъра на Мездра

Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра , съобшава Нова телевизия.

Нападението станало на 20 май по ярко - 19.00 часа, до постройката на общината. Въпреки че мястото е оживено, нападателят съумял да избяга и да се укрие в различен град на повече от 200 км.

Зам.-районният прокурор на Враца Емилиян Костов изясни, че в полицията бил получен сигнал за осъществени блудствени дейности против малолетно лице. Случаят неотложно е докладван на прокуратурата. Дадени са инструкции за неотложи дейности и неотложно определяне на причинителя на закононарушението. По случая са работили над 70 служители на реда от три дирекции.

Той посочи, че 37-годишният мъж е от Берковица, само че е открит в Пловдив.
 Рецидивист опита да изнасили жена в дома ѝ в Добрич
Рецидивист опита да изнасили жена в дома ѝ в Добрич

30-годишният мъж е арестуван

Нападателят е пътувал с трен, който е имал престой в Мездра и е отивал към Бургас.

Слизайки от композицията, с цел да си купи нещо за ядене, мъжът прави това жестоко и смело действие, изясни Костов и добави, че н яма данни мъжът да е с психологични проблеми .

" Детето беше доста смутено. Крещеше по телефона на татко си: " Татко, ела да ме вземеш. Един се опита да ме изнасили ", описа жена, която е намерила детето след нападението.

Нападателят не е осъждан нито има престъпни прояви . Той е арестуван за 72 часа. Прокуратурата е поискала непрекъснат арест по отношение на него и му е повдигнато обвиняване за " блудничество с малолетно лице ". За сходно закононарушение законът планува от 1 до 6 години затвор.

Районният прокурор изясни, че детето е по-добре. С него работят психолози и се вземат ограничения за отбрана по отношение на него.
 Бездомник е арестуван за обезчестяване на 80-годишна жена в Берковица
Бездомник е арестуван за обезчестяване на 80-годишна жена в Берковица

Той е опитвал да изнасили и други жени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР