Стопкадри бТВДанни на Евростат разбуниха духовете в ефира и станаха

...
Стопкадри бТВДанни на Евростат разбуниха духовете в ефира и станаха
Коментари Харесай

Предизборен цирк се разигра по бТВ

Стопкадри бТВ

Данни на Евростат разбуниха духовете в ефира и станаха мотив за жарък избирателен спор.  

Според изследването българите са с най-ниски приходи в страните от Европейски Съюз и изпитват най-големи компликации ппри заплащането на сметките.



Как може да изравним приходите си с тези на останалите европейци? Това желаеха да научат Златимир Йочев и Мария Цънцарова в „ Тази заран “ от гостите си Деница Сачева от ГЕРБ, Венко Сабрутев - ПП-ДБ, Йордан Тодоров - „ Възраждане “ и Николай Каварджиклиев – Българска социалистическа партия.

В хода на дебата обаче Цачева и Сабрутев си повишаваха звук и постоянно се прекъсваха поради бюджета и поради отношението, което демонстрира страната към студентите и пенсионерите, и осъществяването на пенсионната промяна и повдигане на пенсиите.



Двамата политици се засипаха и с взаимни обвинявания по отношение на ръководството на страната, и това наложи Йочев и Цънцарова на няколко пъти да смъкват напрежението, като даваха думата и на другите двама посетители по бТВ.

В един миг обаче и Тодоров сподели страсти, и заприказва за популизъм, възкръсване на на стопанската система и прислужници на Европейския съюз, което провокира Сабрутев да се намеси, а след него и Сачева.



Благодаря ви за ограмотяването, госпожа Сачева, сподели с мил звук с Цънцарова, само че след това не устоя, когато Сачева и Сабрутев още веднъж се захапаха за пенсиите и великденските добавки и започнаха да приказват по едно и също време.

Изслушвайте се, прикани Цънцарова, а Йочев подсети, че полемиката е отворена и подкани и другите участници в нея да показват отзиви.

В последна сметка феновете стнанаха очевидци на една говорилня и по този начин и не схванаха какви съответни ограничения би трябвало незабавно да се вземат, с цел да заживее по-добре българина.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР