Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на част

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на част
Коментари Харесай

Трафикът по границите: Къде е най-натоварено в сряда

И нтензивен е трафикът за товарни коли на излаз на част от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границите с Румъния и Турция , оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция “. Информацията е настояща към 6:00 часа тази заран. 

По границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ и „ Оряхово “. Областно пътно ръководство – Русе осведоми, че от 13 до 31 май ще се извърши спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия ще се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.

Трафикът е  натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ за товарни коли по границата с Турция .

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През пунктовете „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси. 

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове по границата с Република Северна Македония .

 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР