Във вторник (19 юли) по БНТ 1 започва последният шести

...
Във вторник (19 юли) по БНТ 1 започва последният шести
Коментари Харесай

Тази вечер започва последният сезон 6 на хитовия сериал Викингите“ по БНТ 1

Във вторник (19 юли) по Българска национална телевизия 1 стартира последният шести сезон на сериала „ Викингите “, който ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 ч.

Легендата за викингите доближава своя край с шести сезон. Лентата ще разкрие къде ще останат наследниците на Рагнар Лодброк.

След Франция и пустинята викингите доближават и „ на изток от Рая “ - в Киевска Рус. Синът на Рагнар Лодброк, Бьорн схваща, че не може да разчита на своята майка Лагерта, тъй като тя има други проекти за себе си и няма да му помогне с завземането на нови земи. Докато е в Категат Бьорн е пред алтернатива дали да взе участие с помощ на викингите в офанзивите от саксонци и руси - и в Исландия, и в Уесекс.

Брат му Айвар попада в ръцете на нестабилния княз на Киевска Рус - Олег, който наподобява е неговата подла половинка. Киевският княз Олег има апетити към Скандинавия, само че по-интересни са желанията на неговия престолонаследник - Игор, който също може да съобщи татко си.

В Норвегия следва избор на нов крал и резултатът няма да е по този начин явен и елементарен, както крал Олаф чака. В края на шести сезон с непредвидени удари всички ползи се пресичат в борби за власт и земи по море.

Режисьор на телевизионния сериен филм „ Викингите “ е Стив Сейнт Лежър. В основните функции феновете ще видят Катрин Уиник, Аликзандър Лудвик, Алекс Хьог Андерсен и други.

Гледайте сезон 6 на сериала „ Викингите “ от 19 юли, всеки работен ден от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР