Във втория си месец навлизат протестите срещу правителството и главния

...
Във втория си месец навлизат протестите срещу правителството и главния
Коментари Харесай

"Системата ни убива": Очаквайте крайни действия, ако полицията опита да разчисти палатките

Във втория си месец навлизат митинги те против държавното управление и основния прокурор довечера.

В столицата остават блокирани кръстовищата на Орлов мост, площад " Независимост " и на ректората на Софийския университет, заяви БНР.

От гражданската самодейност " Системата ни убива " разпространиха следобяд известие, че при положение, че полицията се опита отново да разчисти палатковите лагери, ще има " крайни дейности ".

Какво тъкмо имат поради майките на деца с увреждания - не излиза наяве. Намеренията им се чака да бъдат оповестени в 20,30 ч.

Заради митинги те в столицата и блокадата на основни кръстовища бул. " Цар Освободител " е трансфорат в пешеходна зона. В пространството сред Софийския университет и Орлов мост хората караха тротинетки или се разхождаха.

Между тях имаше такива, които подкрепяха митинги те, както и други, които бяха срещу тях. Ето какво споделиха пред кореспондент на БНР:

- Не се занимаваме да разясняваме властта. Искаме едно само нещо - оставка. Ние сме от мирните хора, от мирните поданици. Няма да ни видите да хвърляме камъни.

- Това са митинги , подкрепящи  избрани партии. Един народен митинг би трябвало да бъде подсилен от синдикатите, от бизнеса, от болшинството, от работещите хора.

 - И аз не ги поддържам. Трябва да влязат и в ситуацията на хората, които работят.

- Те нарушават правата на останалите хора. Няма нищо неприятно всеки да показва мнението си, само че не по този метод.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР