Вътрешният полузащитник на Барселона Иван Ракитич смята да напусне клуба,

...
Вътрешният полузащитник на Барселона Иван Ракитич смята да напусне клуба,
Коментари Харесай

Ракитич не желае да дели една съблекалня с Коутиньо

Вътрешният полузащитник на Барселона Иван Ракитич счита да напусне клуба, в случай че оттова привлекат през зимата звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо.

Каталунците преследват 25-годишния бразилец още от лятото, когато три техни предложения срещнаха твърдия отвод на мърсисайдци. Сега обаче обстановката наподобява претърпя поврат и договорката се смята за съвсем сигурна.

Коутиньо договаря с Барса, загатна негов съотборник

И до момента в който всички свързани с Барса се вълнуват от сходна опция, то Ракитич има напълно друго мнение. Според „ Дейли Мейл” хърватският футболист не е единственият неудовлетворен, само че пък той ще бъде най-пряко обиден, в случай че Коутиньо фактически дебаркира на „ Камп Ноу”.

При всички положения бразилецът ще коства крупна сума пари, а това в някаква степен ще повлияе при избора на титулярен състав. Смята се, че точно Ракитич, който не демонстрира най-убедителната си форма дотук, ще загуби мястото си.

Изтърван за без пари от Ливърпул любимец да замести Коутиньо

Английският всекидневник твърди, че 29-годишният балканец е декларирал пред шефове и треньори, че няма никакво предпочитание това да се случва и в случай че въпреки всичко се стигне до такава степен, то той ще си търси нов тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР