Васил Василев-Зуекът и Димитър Рачков - водещите на култовото шоу

...
Васил Василев-Зуекът и Димитър Рачков - водещите на култовото шоу
Коментари Харесай

Зуекът и Рачков вдигнаха мерника на Фънки

Васил Василев-Зуекът и Димитър Рачков - водещите на паметното шоу за фалшификати „ Като две капки вода” - си направиха груба смешка с един от членовете на журито — Димитър Ковачев-Фънки.

„ Тази вечер имитациите ще стартират с Фънки, който ще би трябвало да влезе в ролята на обичания си сътрудник от шоубизнеса Къци Вапцаров”, оповестиха двамата водещи при започване на предаването.

Не е загадка за никого, че връзките сред Фънки и Къци са доста надалеч от другарски. Двамата се трансфораха в "смъртни врагове " след присъединяване им в един от сезоните на риалити формата "Биг Брадър ". Ето за какво изненадата, която актьорското дуо бе спретнала на рокаджията, не се понрави доста на Фънки, само че поради шоуто и феновете той се съгласи на непредвидената промяна.



Зуекът и Рачков се бяха погрижили Фънки да се приближи оптимално покрай облика на индивида, който трябваше да имитира.



Първо го подредиха със странна перука, след което изкараха на сцената и Колело на шанса.



В ролята на асистентка на Къци се превъплъти Хилда Казасян, която остана доста сюрпризирана от „ наградите”, изписани върху колелото: брак с Рачков, СПА с Рачков и уикенд с Рачков.



След къса излагация Фънки смъкна перуката и си седна на мястото, с цел да оцени уместно участниците и техните фалшификати.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР