Varna24.bg , който ресторантьори поставиха със собствени средства на Морска гара-Варна,

...
Varna24.bg
, който ресторантьори поставиха със собствени средства на Морска гара-Варна,
Коментари Харесай

Пунктът за антигенни тестове на Морска гара вече работи и през деня

 Varna24.bg, който ресторантьори сложиха със лични средства на Морска гара-Варна, към този момент работи и денем, заяви за  Varna24.bg Марин Сотиров, зам.-председател на Сдружението на заведенията в България.  

Лабораторията проработи в петък вечер и за два дни през нея са минали над 300 индивида, като нито един от тестванията не е бил позитивен.

Новото работно време на пункта в понеделник, вторник, сряда, четвъртък и неделя към този момент е от 10.00 до 24.00 часа, а в петък и събота от 10.00 до 02.00 часа. 

Стана ясно, че от тази седмица се чака да проработят още мобилни пунктове във Варна. 

" Държавата ни обърна тил! Гласът ни остава глас в пустиня!  Никой не подхваща съответни ограничения, с цел да може работещите в туристическия и ресторантьорския отрасъл да оцелеят. Правим всичко допустимо да се съобразим с новите ограничения. Служителите ни всеобщо се редят на опашки за имунизация и проби за антитела, само че пунктовете са извънредно незадоволителни. Затова взехме решение да вземем нещата в свои ръце. Поставихме собствен пункт  на Морска гара, електрифицирахме го, прекарахме интернет и ангажирахме медицински лица от лицензирана лаборатория във Варна ", показа първо за медията ни Марин Сотиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР