Още не мога да разкривам много, но в момента подготвям

...
Още не мога да разкривам много, но в момента подготвям
Коментари Харесай

Рая Пеева пристана на Рачков

" Още не мога да разгадавам доста, само че сега приготвям сериал дружно с Димитър Рачков. Ще се излъчва по Българска национална телевизия от тази есен! “ Така разкри обичаната актриса Рая Пеева, която завоюва статуетката " Актриса на годината “ от журито на премиите Faces and Brands awards. Наскоро се състоя премиерата на кино лентата " Никога не е просто секс “, в който изгората на Явор Бахаров взе участие, само че това не я стопира да влиза в нови продукции. " Сега играя в два кино лентата, за които скоро ще се разбере, показа актрисата.

Светското събитие е проведено от Атанас Лазаров и Ива Атанасова в първокласен клуб-ресторант. От всичко крещеше разкош и искра и неслучайно дрескодът е черно и диаманти. Много от гостенките съблюдаваха правилото и се явиха с изящни елегантни черни рокли, украсени с голям брой скъпоценности, а някои от тях се прибраха и с награди. Освен Рая на премиите гостуваха и нейни сътрудници като Ники Илиев и Владо Михайлов, на които не беше пропуснато да им се даде по една статуетка за " Лице на киното “ и " Актьор на годината “. Двамата бяха облечени по-скромно от останалите, само че с техния актьорски сексапил не е належащо да бъдеш толкоз бляскав. Някои от гостите на бала бяха участници от хитови риалити формати.

Състезателките от " Хелс китчън “ Наталия Кобилкина и певицата Бони взеха награди за " Психолог на годината “ и надлежно " Най-позитивна музикална риалити звезда “. На празненството блеснаха й ергенки - сексапилната Ани Шермин и Виктория Асенова, която бе провокирала спорни реакции в аудиторията поради нейното присъединяване. Нахаканата чернокоска завоюва премията " Лице на риалити формат " Ергенът “. " Аз получавам огромен хейт, изключително в обществените мрежи, само че го одобрявам с усмивка. Смятам, че точно тази завист и внимание ми помогнаха да печеля тази премия “, разяснява Виктория.

Фейсбук

Viber
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР