Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей предупреди днес, че

...
Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей предупреди днес, че
Коментари Харесай

Али Хаменей заплашва с мощен ответен удар на дръзналите да нападнат Иран

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей предизвести през днешния ден, че страната ще даде " корав отговор " на всяко нахлуване на враговете си , съобщи Ройтерс. Според него балистичната ракетна стратегия на Иран е от основно значение за защитата на страната макар западните претенции тя да бъде спряна.

 
" Техеран ще отговори с 10 пъти по-голяма мощност, в случай че бъде атакуван от враговете си, които не желаят да има самостоятелен Иран в района. Нашите врагове водят икономическа и психическа война против нас и новите американски наказания са част от нея ", сподели Хаменей в тирада, излъчена онлайн по държавната телевизия.

 
Той уточни, че Иран няма желание да лимитира въздействието си в Близкия изток и прикани арабската юноша да се опълчи на американския напън. " Млади араби, вие би трябвало да предприемете дейности и начинания, с цел да поемете своето бъдеще в ръцете си. Някои (правителства) в района работят като врагове на личните си нации. Ние ще продължим за поддържаме потиснатите страни и съпротивителни придвижвания в района ", акцентира иранският водач.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР