Въпроси към премиера могат да се задават и по време

...
Въпроси към премиера могат да се задават и по време
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: Премиерът Николай Денков отговаря на въпроси във Фейсбук

Въпроси към премиера могат да се задават и по време на самото живо лъчение. Поводът е, че към този момент изминаха седем месеца от ръководството на сегашното постоянно държавно управление.

От встъпването си в служба насам министър-председателят дава отговор обичайно всеки месец на въпроси на жители и медии.

Николай Денков ще разяснява настоящите тематики и постигнатото от ротационния кабинет единствено ден преди водачите на партиите зад държавното управление да седнат на една маса за договаряния.

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би трябвало да се схванат за идната ротация през март, както и да обсъдят попълненията в държавните регулатори. По думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов преди ден единствено Николай Денков и Мария Габриел са хората, които ще създадат оценка на работата на министрите, откакто ръководещите дружно ще решат кой ще си резервира мястото или ще бъде заменен след ротацията.

В четвъртък в 8.30 водачите на ръководещата коалиция ще решат и кои да бъдат двамата номинирани за конституционни съдии. В четвъртък е крайният период за внасяне на кандидатури, а до през днешния ден такива нямаше подадени в Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР