Въпросът за участието на Делян Пеевски в комисията, която ще

...
Въпросът за участието на Делян Пеевски в комисията, която ще
Коментари Харесай

Жестоката истина за Радев излезе наяве. Бивш депутат хвърли картите на масата: Минава в изолация!

Въпросът за присъединяване на Делян Пеевски в комисията, която ще изготвя конституционната промяна се свръх драматизира. Неговото участие там би трябвало да се пренебрегне, само че несъмнено, това че Пеевски е там е провокация. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria журналистът и някогашен депутат Асен Агов. Според него поддръжката, която Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски оказаха за сформиране на държавно управление ще бъдат в посока „ пазарлък “.
„ Предпазливостта ми като политик и като редактор е, когато видя толкоз шумотевица, постоянно да си задавам въпроса: „ Кому е потребно това? “. Не е потребно за Конституционната промяна нито едното, нито другото. Най-вероятно самият Пеевски се надява на изпиране и това го стимулира, само че изпирането минава през съда, то не минава през Комисията за конституционна промяна “.
Според Асен Агов удари против държавното управление на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще има, тъй като то е пристигнало изведнъж за тези, които не са желали да има държавно управление, в това число, по думите му, и президентът Румен Радев.
„ Първо, аз считам, че президентът минава в непоколебим режим на изолираност. Второ – хората, които не желаят да има държавно управление и се бъркат в интернационалните връзки на България и нейните отговорности към нейните контракти, са изрично малцинство. Общо взето обществото желае успокоение “.
По отношение на войната в Украйна Асен Агов съобщи, че страната ни би трябвало да окаже цялостна военна помощ на Украйна и такава ще бъде оказана. Агов провидя цинизъм в протичащото се в правосъдната система, тъй като членовете на Висш съдебен съвет, които се подкрепяли основния прокурор Иван Гешев, след това се изправят против него. Бившият народен представител изрази подозрения към морала на техните решения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР