Въпреки, че новината ще е шокираща за малката общност от

...
Въпреки, че новината ще е шокираща за малката общност от
Коментари Харесай

Microsoft Lumia 640 и 640XL вече няма да се поддържат

Въпреки, че новината ще е шокираща за дребната общественост от консуматори на телефоните с Windows, от Microsoft твърдят, че Windows основаните телефони към момента се поддържат. В момента компанията разгласява лист, съдържащ устройствата, които ще продължат да получават актуализациите на Windows 10 Mobile платформата, и които ще продължат да бъдат поддържани при стартирането на Fall Creators обновлението.

Списъкът включва единствено четири телефона Microsoft Lumia: Lumia 550, 650, 950 и 950 XL. Освен това, в този лист също са упоменати и устройства, разнообразни от Microsoft, като да вземем за пример HP Elite X3, Alcatel IDOL 4S и VAIO Phone Biz.

За страдание, измежду апаратите в листата не се загатват два известни модела. Става дума за Lumia 640 и 640 XL. По-интересното в тази ситуация е, че Microsoft не загатва за тяхната поддръжка. Засега не е ясно, по кое време тъкмо ще бъде пусната актуализацията на Windows 10 Mobile.

Надяваме се, че потребителите няма да се наложи да чакат прекомерно дълго. Трябва също да помним, че обновлението няма да докара до никакви съществени промени. В основата ще стои коригирането на неточности, подобряването на сигурността и така нататък

Във всеки случай, този лист може да се преглежда и като увещание за потребителите на Windows телефоните, че би трябвало да преминат към Android или iOS устройствата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР