Повишеният обем на откритият интерес, отрицателните проценти на финансиране и

...
Повишеният обем на откритият интерес, отрицателните проценти на финансиране и
Коментари Харесай

2 криптовалути, които може да зарадват инвеститорите тази седмица

Повишеният размер на откритият интерес, негативните проценти на финансиране и възходящите насъбрани ликвидации допускат опцията за предстощ шорт скуиз на крипто пазара.

По-конкретно, бяха разпознати знаци, сочещи към евентуален шорт скуиз за BNB Chain ( BNB ) и Toncoin ( TON ) в близко бъдеще.

От 9 април насам пазарът на криптовалути отрази низходящия тренд на Биткойн . BTC, който понастоящем се търгува на равнище от $66,100, стоеше под своята 30-дневна експоненциална пълзяща междинна (30-EMA) известно време, която действаше като опозиция.

BNB се откроява със седмия по величина открит интерес и втория по величина негативен % на финансиране на целия пазар. При състояние че продавачите на шорт позиции заплащат на търговците с дълги позиции солидния 64% годишен % на разноските (APR) заради превъзходството на шорт позициите, изискванията са подготвени за евентуален шорт скуиз. Това би могло да тласне BNB към основно равнище на разпродажба към $610 за токена, което евентуално би донесло облаги от почти 5% за трейдърите, влизащи на настоящите цени.

По сходен метод Toncoin демонстрира негативен % на финансиране от 111.95%, най-неблагоприятният измежду дериватите на криптовалути, макар че има по-нисък отворен интерес. Това позициониране трансформира TON в главен претендент за шорт скуиз през идната седмица, в случай че низходящият тренд се обърне. Забележително е, че в крипто плана има два обилни пула за очистване на шорт позиции, като задачите са избрани надлежно на $7.2 и $7.4 за токена. При състояние, че сега TON се търгува на равнище от $6.97, един бичи скок може да изстреля Toncoin нагоре с 10% в границите на къс интервал от време, с капацитет за по-нататъшни облаги в дълготраен проект.

От значително значение е обаче да се признае, че разнообразни фактори биха могли да попречват предстоящото превръщане на тренда и избиването на шорт позициите за BTC, BNB, TON и други криптовалути. На трейдърите се предлага да бъдат внимателни при откриването на позиции с ливъридж и спекулации в тази волатилна пазарна среда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР