Вълнуващ романс събрал известния телевизионен водещ Ники Дойнов и половинката

...
Вълнуващ романс събрал известния телевизионен водещ Ники Дойнов и половинката
Коментари Харесай

Играч от класа: Ники Дойнов свалил хубавата Петя навръх Коле...

Вълнуващ романс събрал известния ефирен водещ Ники Дойнов и половинката му Петя.

" Запознахме се във Facebook, през 2015 година на Бъдни вечер. Бяхме другари във Facebook, само че не се познавахме. Аз му писах, известието бе доста приятелско, с благопожелание за настъпващата Коледа, а на идващия ден ме предложения на вечеря ", показа брачната половинка на водещия.

„ Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми бе доста забавно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен”, добави тя.

„ За Нова година не бяхме дружно, само че още на 1 януари ми се обади и ме предложения отново”, сподели още половинката на Ники Дойнов.

„ Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии”, показа тя.

„ Когато един мъж се среща с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я срещнах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на Новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от „ Имаш поща”, описа от своя страна водещият на новините по Нова телевизия и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангели, лъх.

„ Разбрах, че ще ставам татко, когато бяхме на другата пристрастеност – на концерт на обичаната ми група в Англия. На идната заран, до момента в който изживявах още един път целия концерт, се разсъниха, тъй като тя шаваше. И другото е история”, добави Дойнов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР