Вълнения и доза страх – вероятно това сте изпитвали в

...
Вълнения и доза страх – вероятно това сте изпитвали в
Коментари Харесай

Тайните на Рейчъл Зоуи за успешна кариера

Вълнения и доза боязън – евентуално това сте изпитвали при започване на професионалния си живот.

Какво бихте създали по-различно, в случай че можехте да се върнете първоначално и още веднъж да сте на 22? Рейчъл Зоуи споделя какво е научила от първите си стъпки в модата, което важи с цялостна мощ за кариерата и през днешния ден.

Не поглеждайте часовника

Когато стартирате нова работа, не гледайте часовника. Оставайте до по-късно и отивайте първи на работа. Разбира се, по-лесно е да го вършиме, в случай че обичате работата си. Но даже и да сте на по-ниска позиция, спомагателното време ви доближава до мечтаното място.

Научете се в какво сте положителни и в какво не

Очевидно е, че би трябвало да разберем в какво сме в действителност положителни. Но да знаем и в какво не ни бива е не по-малко значимо по пътя към триумфа. Когато си изясните минусите си, сте способни да поискате помощ и да си сътрудничите с другите, които ще ви подадат ръка, като в това време и разчитат на мощните ви страни.

Трябва да знаете по какъв начин да подреждате целите си

Рейчъл Зоуи споделя, че с няколко сериозна уговорката като дизайна, The Zoe Report, студиото и това да бъде майка, не ѝ е оставало нищо друго с изключение на да се научи да приоритизира дилемите си. Не е допустимо да вършите всичко едновременно, споделя тя. Трябва да “разделяте и владеете ”. Ако шефът ви ви даде 15 задания, попитайте го кои са с приоритет. Не бързайте и не претупвайте дилемите, които са с приоритет. Може да ви се наложи да поработите и у дома.

 Тайните на Рейчъл Зоуи за сполучлива кариера

Какъв е шефът ви съгласно неговата зодия


Дръжте се над нещата по време на спорове

Конфликтите в работата са неизбежни. Особено когато се занимавате с нещо, което изисква креативност – там има доста страсти и пристрастеност. Ако има съответен човек, който ви основава проблеми, стилистката поучава да го неутрализирате с усмивка и вежливост. Да го “захапате ” в отговор в никакъв случай не оказва помощ. Вместо това продължавайте да давате най-хубавото от себе си.

Позиционирайте се уместно

Обмислете добре какво от стажовете си ще включите в автобиографията си или пък в кой град желаете да работите. Има по-голяма възможност да ви наемат в града, в който живеете. Работодателите нормално не рискуват да наемат чиновници от различен град, което е обвързвано с пренасяне, в случай, че имат дузина квалифицирани чиновници в своя град.

Трябва да се откроите в изявлението

Единственото нещо, което е по-изнервящо от първа среща, е изявление за работа. Подгответе се за изявлението освен във връзка с това, което ще облечете(да е професионално, само че и да издава персонален стил). Научете повече освен за позицията, за която кандидатствате, само че и за индивида, който ще ви интервюира. Пригответе си добре премислени въпроси. Бъдете уверени, само че не арогантни.

Как да одобряваме рецензията на работното място
Научи ме на изкуството на дребните крачки
Какво сподели Мерилин: вдъхновяващи цитати от една секс богиня
10 вдъхновяващи цитата от Одри Хепбърн

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР