В уеб-пространството се появиха техническите характеристики и цените на флагманските

...
В уеб-пространството се появиха техническите характеристики и цените на флагманските
Коментари Харесай

Техническите характеристики и цените на флагманите Xiaomi Mi 7 и Mi 7 Plus

В уеб-пространството се появиха техническите характерности и цените на флагманските смарт телефони Xiaomi Mi 7 и Mi 7 Plus, както и техните публични цени, с помощта на които могат да се създадат съответните заключения за новите устройства.
Xiaomi Mi 7 е оборудван с 5,65-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) със съответствие на страните 18:9 и акумулаторна батерия с потенциал 3200 mAh. Моделът Mi 7 Plus има 6-инчов екран със същото съответствие на страните и батерия с потенциал 3500 mAh. И в двата смарт телефона се поддържа технологията за бързо зареждане Quick Charge 4.0, с която телефоните се зареждат за по-малко от час.



Останалият хардуер е идентичен: системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с осем процесорни ядра с тактова периодичност 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 630, двойна съществена камера с фотосензори Sony IMX380 и Sony IMX350, 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск, лицев скенер (най-вероятно софтуерен), USB Type-C порт от второ потомство и цялостна поддръжка на стандарта за безжично зареждане Qi.

Според тази информация, базовите конфигурации на смарт телефоните Xiaomi Mi 7 и Mi 7 Plus костват 2 699 юана и 2 999 юана или почти $412 и $457. Официалният анонс е разгласен за месец март, а продажбите се чака да стартират през април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР