В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица както е в

...
В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица както е в
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Гешев не позволява да се развие нито един процес, касаещ бившите управляващи

" В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица както е в нашата страна ", това съобщи пред БНР Бойко Рашков, вицепремиер и министър на вътрешните работи и посочи, че в България основният прокурор е безусловно безотговорен :

" Когато той е определен от една политическа партия и продължава, даже така и така държавно управление, да го брани по всевъзможен метод. Това е сериозен въпрос, който на първо време би трябвало да занимае нас - като страна, като народ. Виждаме по какъв начин ръководената от Иван Гешев прокуратура не разрешава да се развие нито един развой, който касае някогашните ръководещи ".  

Рашков съобщи, че не знае да има досъдебно произвеждане по сигналите за нарушавания, разкрити от служебното държавно управление :

" Всички тези каузи се забавят оптимално и няма никакъв резултат.... Това не може и не трябва да ни стопира да работим. Аз доста се надявам, че в един миг в нашата страна ще настъпят такива промени, които ще   разрешат следствията да продължат , а това са закононарушения, на които скоро отминалостта няма да изтече ".

Министърът на вътрешните работи беше безапелационен:

" Ние ще проверяваме до дъно всички градежи, които са стартирани от Бойко Борисов, най-много автомагистралите , където се установяват още през цялото време десетки нарушавания. Дори не знам дали има деяние по строителството на автомагистрала " Хемус ", което да е в сходство със закона ". 

Очаквайте детайлности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР