В този момент всяко едно разклащане на лидера не е

...
В този момент всяко едно разклащане на лидера не е
Коментари Харесай

Следващият полезен ход на БСП са предсрочните избори, уверен Гергов

" В този миг всяко едно разлюляване на водача не е в интерес на Българска социалистическа партия. " Това разяснява Георги Гергов преди началото на пленума на партията.

Гергов съобщи, че макар, че може и да има искания към Нинова, сега са в такава позиция, в която би трябвало да си изиграят вярно ходовете.

 Червените подхващат ограничения, с цел да създадат Българска социалистическа партия боеспособна
Червените подхващат ограничения, с цел да създадат Българска социалистическа партия боеспособна

За идните предварителни парламентарни избори, когато и да са те

Очаква се през днешния ден Националният съвет на партията да прегледа отчет на Янаки Стоилов по отношение на готвените от ГЕРБ конституционни промени, регламентиращи отпадане на отминалостта на закононарушенията, свързани с всеобщата приватизация.

Гергов бе безапелационен, че Българска социалистическа партия няма да поддържа нищо на ГЕРБ . Той не скри, че чака изненади на пленума при разискването на готвените промени в Конституцията и посочи, че с приемането им " става въпрос за това кой ще държи бухалката ".
" Ние загубихме изборите и би трябвало да създадем ясна равносметка и това би трябвало да се случи през днешния ден, на този пленум, във връзка с организационните въпроси, къде бъркаме, какво вършим и какво би трябвало да създадем ", разяснява Гергов.

 Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с избор на съмнение Обновена
Нинова освобождава народа от веригите на ГЕРБ с избор на съмнение

Опозицията не може да бъде опитомена, отсече водачът на Българска социалистическа партия

" Конституционните промени са нещо прикрито. Аз не съм наясно тъкмо какво ще се изиска да се промени в Конституцията ", сподели още той и посочи, че става въпрос за политики и за придърпване чергата към себе си.
" Въпросът е, че ние изпуснахме питомното и гоним дивото. Питомното е да бяхме победили на изборите ", сподели още той.

Според Гергов има заложена конюнктура и избори би трябвало да има рано на пролет. " Българска социалистическа партия е в миг, в който би трябвало да си даде равносметка за това, което се случва. Българска социалистическа партия е 125 годишна партия. Ние никога не би трябвало да си пишем историята на коляно. Тази партия със 125-годишна история не е писала по този начин историята си. Някои неща, които се случват на бързи обороти, са непремислени ", установи още Гергов. Той бе безапелационен, че идващият потребен ход на Българска социалистическа партия е да провокира предварителни парламентарни избори.

Гергов беше безапелационен и че не може Българска социалистическа партия да направи 2 млн. гласа за президента и в идващия миг да загуби един милион гласа.
" Ние просто създадохме обстановка, в която хората в последните 10 дни не ни повярваха. Грешката си е при нас. Но тази неточност ние не я разясняваме на тези пленуми. Грешката е какво направихме в последните 10 дни, с цел да загубим изборите ", уточни Гергов.

 За Гергов Българска социалистическа партия са навън, а не опция
За Гергов Българска социалистическа партия са навън, а не опция

Обвинява Нинова за загубата на изборите и планува забавни неща през есента

По думите му проблемите му с Корнелия Нинова са почнали от този миг, в който почнал да приказва, че би трябвало Българска социалистическа партия да даде разбор за какво са изгубили изборите.
" В този миг аз станах неуместен. Такъв съм онакъв съм. Да аз съм елементарен зложелател, аз съм елементарен конкурент, тъй като съм съумял човек, тъй като имам бизнес. Не забравяйте, че аз бях един от най-близките хора до Корнелия и в идващия миг - подобен огромен конфликт в случай, че месец и половина преди този момент си дадох оставката . Ние направихме генерална неточност ние загубихме изборите. Хората имаха доверие в нас и разколебаните хора ние би трябвало да ги върнем ", сподели още Гергов.

 Не сме се разцепили, увери водачът на Българска социалистическа партия
Не сме се разцепили, увери водачът на Българска социалистическа партия

Днес опровергахме всички изказвания, че не сме опция на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР