„В тази зала не е правен основен ремонт повече от

...
„В тази зала не е правен основен ремонт повече от
Коментари Харесай

БАЩАТА НА ГИНКА И ТОЙ С ФИРМА ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. А сега BTV да отидат пак да го питат къде точно живее, че фирмата му е със софийски адрес, пък той треньор по баскетбол в Стамболийски!

„ В тази зала не е юридически главен ремонт повече от 30 години. Ако в тази община има политика за спорта, то най-малко малко ръководещите трябваше да ги е грижа за физическото развиване на децата “, декларира преди три години бащата на Гинка Върбакова, която купи ЧЕЗ, пред stamboliyski.tv. Бащата на Гинка е Никола Пайтаков и е началник на клуба по баскетбол в спортната зала в Стамболийски.

Бащата на Гинка от Стамболийски се оплаква, че общината нищо не направила за ремонт на спортната зала.

А другояче, щерка му – Гинка Върбакова, която споделя, че е милионерка, само че не „ оШфорна “, е записала и на негово име компания.

Ето я компанията – „ Глобал –ЕС АЙ, където бащата е едноличен притежател, а другата му щерка, сестра на Гинка – Теодора Пайтакова е шеф.

Фирмата се занимава със слънчеви, вятърни и други електроцентрали.

А къде в действителност живее бащата на Гинка, тъй като компанията е записана на софийски адрес?! И то на какъв адрес! Същият на постройката на „ ММ Груп “, откъдето Гинка дава изявление.

Преди няколко дни от bTV взеха изявление от бащата Никола Пайтакав в Стамбойски, като споделиха, че родителите на Гинка живеели непретенциозно в Стамбойски и той изглеждаше, като човек, който няма взимане -даване с енерегетиката.

А в този момент да отидат от БТВ и да питат бай Никола по енергийните въпроси и за ЧЕЗ. Оказва се, че и той е експерт по тоците, откакто е притежател на компания за всевъзможни типове електрическа енергия, написа АФЕРА.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР