В света на киното има една основна мерна единица, която

...
В света на киното има една основна мерна единица, която
Коментари Харесай

"Възвишение" готви турне в Европа, САЩ и Канада

В света на киното има една съществена мерна единица, която дефинира ориста на всеки филм в дълготраен проект. Без значение какво е мнението на филмовата рецензия, настройката на медиите или пък даже рекламната му акция. Дали един филм ще остави диря в историята - това дефинират феновете и тяхната интензивност.

Вече трета седмица " Възвишение " води фенове към родните киносалони, освен това много интензивно. От премиерата му на 10 ноември до този миг филмът на режисьора Виктор Божинов е гледан от над 100 000 фенове по публични статистики. Тези резултати слагат „ Възвишение " на върха, като най-гледаното българско заглавие от 2010 година насам.

Изключителните резултати на кино лентата, който продължава да натрупа фенове в цялата страна, го сложиха в топ 15 на най-гледаните филми за последните 18 месеца, в компанията на „ Междузвездни войни ", „ Карибски пирати " и „ Бързи и гневни ". А огромните американски продукции, които излязоха на екран през този месец, като „ Ориент Експрес " на Кенет Брана и „ Лигата на Справедливостта " съществено изостават от родното „ Възвишение ".

Всички тези достижения и настроението, с което е посрещан филмът, вършат още по-силно желанието на режисьора Виктор Божинов и продуцента Иван Дойков да покажат „ Възвишение " на българите и по света. Вече е стартирала и дейната подготовка за турне в Европа, Съединени американски щати и Канада, което се чака да стартира в края на януари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР